23/12/10

Η ζωή του διευθυντή ειδήσεων στο Ψυχικό

Τη ζωή του διευθυντή ειδήσεων του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, στη γειτονιά των σοσιαλιστών, περιγράφει εύγλωττα το "kourdistoportocali"

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" έλαβε την παρακάτω επιστολή αναγνώστη μας-κατοίκου Ψυχικού
Μόλις την περασμένη Άνοιξη, ο διευθυντής ειδήσεων του Mega, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, απέκτησε ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό, σε κοντινή απόσταση από το Κολλέγιο, από την οικία που παραχώρησε ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος στην πρώην σύζυγό του και..
από την παλαιά πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο πρώην οδοντίατρος των Εξαρχείων και νυν υπουργός Μεταφορών Μήτσος Ρέππας.
Θα περνούσαν κοντά στους 4 μήνες, με τη μαστοράτζα να μπαινοβγαίνει στην νεοαποκτηθείσα οικία και τις αλλαγές στο εσωτερικό του διαμερίσματος να είναι εντυπωσιακές, ώστε αυτό ν ανταποκρίνεται στις αισθητικές απαιτήσεις του ζεύγους αλλά και των υψηλών καλεσμένων του.
Στη γειτονιά των σοσιαλιστών λοιπών, ο κ. Παναγιωτόπουλος, δημιούργησε ένα καταφύγιο ώστε απερίσπαστος να οραματίζεται το μέλλον του δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού, το οποίο χαρακτηρίζει η πολυφωνία, η εγκυρότητα και οι μη αποκλεισμοί.
«Μοιράζουμε το καρπούζι στη μέση…», όπως υποστηρίζει ένας από τους μεγαλομετόχους του πολυδανεισμένου καναλιού, που το 2010 είχε τη πρώτη ζημιογόνα χρονιά και η συνέχεια προβλέπεται καυτή και αλτερική.
Ο κος Παναγιωτόπουλος φρόντισε η πλούσια βλάστηση να μην επιτρέπει στους γείτονες να έχουν οπτική πρόσβαση στα ενδότερα της οικίας στην οποία κυριαρχεί-όπως είναι φυσικό-μια τηλεόραση Megaλων διαστάσεων.
Ο ίδιος, συχνά πυκνά συνοδεύει το παιδί του στο Κολλέγιο, ενώ η παρουσία της συζύγου στη γειτονιά είναι πιο διακριτική, έως ανύπαρκτη.
Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι «φουσκωτοί» οι οποίοι συνοδεύουν τον κο Παναγιωτόπουλο στις μετακινήσεις του.
Οι γείτονες παρατηρούν ότι τουλάχιστο 4 άνδρες της ασφάλειάς του, επιμελούνται την ασφαλή μεταφορά του μεγαλοστελέχους του Mega.
Όταν εκείνος κατεβαίνει ένας φουσκωτός φροντίζει να του φοράει το κράνος και να το κουμπώνει κιόλας!
Οι υπόλοιποι τρεις ακροβολισμένοι στην άκρη του δρόμου παρακολουθούν και στη συνέχεια η πομπή των 4 μοτοσικλετών ξεκινάει για την Μεσογείων.
Εδώ, στο στρατηγείο του πλέον, ο κος Παναγιωτόπουλος, αισθάνεται ο κυρίαρχος του παιγνιδιού...

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ