8/4/10

ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ .......


ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ……………….
1- ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ..............

ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ;
ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ,ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ;…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ………ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ , ΙΔΡΥΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Κ.Α. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ».
ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΜΑΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ,ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΝΑ ΙΔΡΥΘΕΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΜΑΚΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ……………….
1- ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ …..ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ Η ΙΕΡΟΦΑΝΤΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ .ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
2- ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΡΟΜΩΝ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ,ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ …. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ

3- ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ . ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ .
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ .ΟΛΕΣ ΔΕ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩΣΟΥΝΕ(ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) ΣΕ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
4-ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΘΕΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
5- ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ .ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ…
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
6- ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΑΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΚΕΙ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ….. ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ .ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝΕ…ΧΑΧΑΧΑ….
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
7-ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΛΙΜΝΕΣ (ΟΛΟ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ ……ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕ ΛΙΑΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ .
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
8- ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΟΔΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΣΟΔΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΟΧΙ ΟΛΩΝ ,ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΚΑΣΜΟ ΛΟΓΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΧΟΙΡΟ ΓΡΙΠΗΣ .
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
9- ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ «ΑΔΕΡΦΙΑ» ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΣΚΕΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ
10- ΣΕ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ,ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ. ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΤΕΝΕΔΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ .Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΞΕΝΩΝ ΧΟΡΩΝ ; … ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ …. ΕΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Η ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ …ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟ-ΕΝΤΑΞΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ «ΠΡΟΞΕΝΙΟ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ 5-6 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 1897 ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ……

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ