13/4/11

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ


Radiation, Είναι Ήδη Εδώ

Είδε και αποείδε η Παγκόσμια Elite με τις απανωτές – ελάσσονος αποτελέσματος – επιχειρήσεις εξόντωσης εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο ιος του aids, ο ιός Έμπολα, η γρίππη των πτηνών, η γρίππη των χοίρων και διάφορα άλλα καταπληκτικά σχέδια, δεν… τους έκατσαν. Έτσι, αποφάσισαν να λάβουν ακόμη πιο δραστικά μέτρα διότι, γι’ αυτούς,
χρήσιμος άνθρωπος, είναι ο άρρωστος ή ο νεκρός άνθρωπος.Angry smile
(για να ταιριάζουν στα διατροφικά γούστα τους, Θ.Κ.)
Άλλωστε η «εντολή» στο αμερικάνικο Στόουνχετζ, το γράφει καθαρά:
σε συνεχή ισορροπία με τη φύση ( στο 2ο σκέλος, έχω μια ένσταση.. )
HAARPαξαν λοιπόν την ευκαιρία και με στόχο την Ιαπωνία, αποφάσισαν να επιταχύνουν …
Σεισμός και τσουνάμι,  ήταν ένα ιδιαιτέρως βολικό φυσικό φαινόμενο
για να δικαιολογήσουν τα τεράστια ποσοστά ραδιενέργειας
που απελευθερώθηκαν σε ατμόσφαιρα και νερό.
Φυσικά, επειδή η Elite οργανώνει τα πάντα προσεκτικά και με περίσσια λεπτομέρεια, δε θα άφηνε στην τύχη του το θέμα του «μέγιστου δυνατού» αποτελέσματος μίας τέτοιας επιχείρησης. Έτσι, πάνω απ’ όλα, κατάφερε σε μερικά λεπτά, να διαλύσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου. Βλέπετε, η Ιαπωνία έκανε το μοιραίο λάθος, να αντιδράσει στις Αμερικανικές ντιρεκτίβες, να διαφωνήσει ανοιχτά σε πολιτικά θέματα και το κυριότερο, να αναπτύξει «απαγορευμένες τεχνολογίες», με πιο πρόσφατη αυτή του αυτοκινήτου που κινείται με νερό, της εταιρίας Genepax.
Κάτι που αποτελούσε απειλή για τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και τη λαιμαργία για κέρδη της πετρελαϊκής ολιγαρχίας. Εννοείται φυσικά πως, κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να γίνει ανεκτό…
Εφόσον λοιπόν το τρίπτυχο σεισμός-τσουνάμι-ραδιενέργεια εξετελέσθη με μεγάλη επιτυχία, ξεκίνησε και η διαδικασία διαχείρισης κάποιων λεπτομερειών. Καθώς μας αποκαλούνε «μαϊμούδες» και η αξία μας ως οντότητες είναι μηδενική, έπρεπε να συνεχίσουν να μας παραπλανούν μεθοδικά, ώστε να συνεχίσουμε να πιστεύουμε πως τα πάντα είναι εν τάξει και πως, ρε αδελφέ, η Ιαπωνία είναι μακριά και δεν κινδυνεύουμε.Confused smile
Κρίμα βέβαια για τους καημένους ...........
.........Γιαπωνέζους αλλά, τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, εμείς να ‘μαστέ καλά, η ζωή συνεχίζεται και άλλα τέτοια παρόμοια… Εμείς θα συνεχίσουμε σαν καλοί σκλάβοι να είμαστε παραγωγικοί και να προσφέρουμε στους αφέντες μας, οι οποίοι πάντα φροντίζουν για το καλό μας. Τόση φροντίδα, που αποφάσισαν για να μην μας ανησυχήσουν, να αυξήσουν τα επιτρεπτά όρια ραδιενέργειας τα οποία ίσχυαν από το 1989 και μέχρι πριν από μερικές ημέρες.
Αμερική και Ευρώπη, κατέληξαν σε κοινή συμφωνία:
Το διάταγμα 297/2011 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τέθηκε σε εφαρμογή στις 25 Μαρτίου 2011,
θέτει τα ανώτατα επίπεδα της ακτινοβολίας και των ραδιενεργών ισοτόπων για τα τρόφιμα και τις ζωοτροφές σε μάλλον ανησυχητικό επίπεδο.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως στην περίπτωση του Καισίου-134 και το Καίσιο-137,
τα επίπεδα είναι στην πραγματικότητα διπλάσια από τα προηγούμενα επιτρεπτά…..
Πολλές από αυτές τις αυξήσεις επιτρέπονται σε προϊόντα όπως τα παρασκευάσματα για βρέφη και παιδικές τροφές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι νέες αλλαγές ισχύουν μόνο για τρόφιμα που εισάγονται από την Ιαπωνία.
Ωστόσο, δεδομένου ότι η κοινή γνώμη δεν αξίζει σχεδόν τίποτα, εφόσον η προτεινόμενη αλλαγή έχει δημοσιευθεί στο Federal Register, είναι ήδη σε καλό δρόμο για να εφαρμοστεί η νέα πολιτική.

Αγνοώντας φυσικά το γεγονός ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση των Υπαλλήλων για την Περιβαλλοντική Ευθύνη ( PEER ), τα νέα πρότυπα θα έχουν ως αποτέλεσμα μια σχεδόν 1000-πλαίσια αύξηση της έκθεσης σε Στρόντιο-90, 3000 έως 100.000 φορές άνοδο για την έκθεση σε Ιώδιο 131, καθώς και σχεδόν 25.000 αύξηση της έκθεσης σε ραδιενεργό Νικέλιο-63 στο πόσιμο νερό.

Η αιτιολογία είναι ότι:

σε περίπτωση πυρηνικής έκτακτης ανάγκης
τα παραδοσιακά επίπεδα των αποδεκτών ορίων ραδιενέργειας
θα πρέπει να αγνοηθούν,
ώστε να μην προκαλέσουν έλλειψη τροφίμων,
ως αποτέλεσμα νομικών περιορισμών.



Διάβασε ακόμη σχετικά άρθρα
Να ξέρεις τι σε περιμένει ΜΕΤΑ τον s510, που ήδη εφαρμόζεται. Η Agenda 21 σε περιμένει! Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας ! Ξέρω  πως σε εντυπωσίασε ο κώδικας Alimentarius που από τέλος του Απρίλη 2011, θα ισχύει κι εδώ αυτόματα, λόγω του ότι δεν μάζεψε η Ελλάδα, τις απαιτούμενες υπογραφές για να μην ισχύσει. Ετοιμάσου τότε εκτός από το να παπαγαλίζεις με έμφαση για κάτι που δεν γνωρίζεις,  να τρως ακτινοβολημένα (sic εκδοχή του Ραδιενεργού) μαρούλια, μήλα, φρούτα, λαχανικά, όσπρια όλα πλέον θα περνούν από ραδιενεργή ακτινοβολία. Για το καλό σου; Δεν νομίζω! Γάλατα, τυριά, παϊδάκια, μπριζολάκια, και όλα αυτά τα σκουπίδια που σου επέβαλαν να βάζεις στο σώμα σου, λέγοντας σου πως είναι τροφή.
Τέρμα τα βότανα, οι βιταμίνες, τα πρόσθετα διατροφής και τα Βιολογικά τρόφιμα !
Κάποιοι (ποιοί άραγε;) θα χαρούν αφάνταστα.
Άντε και ζωή σ’ ελόγου μας !
…και το Λουρί Της (γνωστής) Μάνας, Minerva,Καντάφι, Κίνα, Ρωσία, Internet στους αντάρτες από ΗΠΑ, μαύρος, άσπρος, κίτρινος χρυσός, και εξουσία στα εδάφη τροφής. Όταν μετ-ονομάζουν τον πόλεμο, σε επιχειρήσεις!! (sic) είναι το λιγότερο για γέλια, αν δεν ήταν εξαιρετικά σημαντικό. Το γεγονός είναι πως αφήνουν ξεκάθαρα (δεν τους νοιάζει) να φανεί πως ο πόλεμος με σημασιολογική ονομασία ‘Η Αυγή της Οδύσσειας’, γίνεται μόνο για λόγους προσωπικών συμφερόντων και δεκάρα τσακιστή ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ για τον λαό και τις ανθρώπινες συνθήκες επιβίωσης… …και η Ρωσία απειλεί με ολικό πόλεμο.
Ο ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
Η εικόνα 10 της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει τον σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης κυρίως από το 1998.
Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας
με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing
και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος.
Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).
Πολεμείστε την λεγόμενη Νέα Τάξη Πραγμάτων Τώρα. Βρείτε τι δεν θέλουν να ξέρετε. Υπάρχει ένα μυστικό πολύ απλό και αποτελεσματικό που χρησιμοποιείτε σε όλον τον πλανήτη από όσους το έχουν ανακαλύψει και χρησιμοποιούν τα ευεργετικά του αποτελέσματα στην υγεία τους. Αυτές οι δυνάμεις φοβούνται τους ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ περισσότερο από κάθε τι, γιατί δουλεύει σε πολλά επίπεδα και εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες (DOR)που εστιάζονται πάνω στους ανθρώπους σε Παγκόσμιο επίπεδο
Λιβύη, το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές. Γιατί μανιασμένα θέλουν να τα ανατρέψουν όλα αυτά? Διάβασε πίσω από τις λέξεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ από τα «έγκυρα» μέσα μετάδοσης ειδήσεων. Ποιός είναι ο Gaddafi και γιατί “ξαφνικά” αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν? Τι τους ενόχλησε ? Όχι φυσικά ο λαός του, ξέρουμε πως για τους λαούς δεν νοιάζονται καθόλου, ούτε τα υποτιθέμενα πολλά χρήματα του ή τα πετρέλαια της χώρας του. Δεν ενδιαφέρονται γι αυτά. Τότε τι?
Για να ελέγχεις κάτι, πρέπει να το υπηρετείς, και να το προστατεύεις, πολύ καλά.
Πριν τον σεισμό, και το τσουνάμι, προηγήθηκαν έντονοι διασταυρούμενοι αεροψεκασμοί, και ακόμη πιο έντονη δραστηριότητα του HAARP στο Πανεπιστήμιο του Τόκυο. Προηγήθησαν απειλές από τους διεθνείς τραπεζίτες για Οικολογική Καταστροφή, Τι γίνεται; Τι παιχνίδι παίζουν στις πλάτες των ανθρώπων που καθόλου μα καθόλου δεν τους ενδιαφέρουν; Είμαστε πιόνια στην μεγάλη σκακιέρα των επικυρίαρχων και των υποτακτικών τους; Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχραιμία τους και κάνουν ολέθρια και οφθαλμοφανή λάθη. Γιατί άραγε βιάζονται; Τι επιφυλάσσουν για τους βροτούς;
Η Πόλωσις του Λυκόφωτος Αποκαλύπτει Αόρατη Ακτινοβολία του HAARP της Κύπρου. Κάναμε ιστιοπλοΐα στο νησί της Αποκαλύψεως. Η Πάτμος είναι ένα μικρό Ελληνικό νησί στην Μεσόγειο όπου σχεδόν δυο χιλιάδες χρόνια πριν, σε μια ομιχλώδη σπηλιά ο Άγιος Ιωάννης οραματίστηκε την Αποκάλυψη. Είχα φτάσει μέσω θαλάσσης με δύο φίλους μου, τον Vranas, ένα εξπέρ τοιχογραφιών και την σύζυγό του Kara, για να εξερευνήσουμε κάποιες ραδιενεργές πηγές νερού, ακριβώς βόρεια της Πάτμου στους Φούρνους. Μια απρόβλεπτη σειρά γεγονότων, ξαφνικά άλλαξε τα σχέδιά μας. Όμως αυτό μας επέτρεψε να φωτογραφίσουμε την “λάμψη” η την υπογραφή από μια πραγματικού χρόνου εκπομπή του Αγγλικού ΗAARP από την Βρετανική βάση στην Κύπρο. Παρακάτω είναι οι χρονολογικές λεπτομέρειες των γεγονότων και μια σύντομη περιγραφή της αποκαλούμενης Βρετανικής στρατιωτικής συσκευής HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Νότια Κύπρο :
Θα μπορούσαν αυτά τα περιστατικά να σχετίζονται με κάποιο τρόπο και, θα πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε για την επόμενη κίνηση ενός «πειραματικού βασανιστηρίου»?
Θα έπρεπε να ερευνηθεί η πιθανότητα ότι,
ένα τσούρμο «ψυχοπαθών εγκεφάλων»
οι οποίοι τώρα κυβερνούν τον κόσμο,
κανονίζουν τις κηδείες μας ως μάζα?
Σε μία συνέντευξη της Joyce Riley , ένας πρώην κυβερνητικός υπάλληλος των ΗΠΑ έκανε την κορυφαία αποκάλυψη οτι, υπάρχουν Ηχητικοί Βραχίονες ή Παλμικοί Βραχίονες που σχετίζονται με αυτά τα όπλα.
Την τελευταία δεκαετία, άνθρωποι αναφέρουν ότι οι ουρανοί τους ψεκάζονται τακτικά με chemtrails. Αναλύσεις έδειξαν ότι τα chemtrails περιέχουν Βάριο, Αλουμίνιο και πολλά άλλα βαρέα μέταλλα.
Ήταν ο θάνατος των ψαριών αποτέλεσμα τεχνολογικού καιρικού πολέμου που δημιούργησε το HAARP μέσω μαζικών ηλεκτρικών παλμών?
Μπορεί να μην έχουμε τις απαντήσεις ακόμη αλλά είναι προφανές ότι η ανθρώπινη φυλή πρέπει να δράσει τώρα για να αποκαλύψει την πλήρη αλήθεια και να εκθέσει τους ψυχοπαθείς επιστήμονες.
Έλεγα πολλές δεκαετίες πριν για το επερχόμενο Χαλιφάτο και την μοίρα των μαλθακών πλέον Ευρωπαίων. Τώρα η «έγχρωμη επανάσταση» στην Αίγυπτο με την βοήθεια των Illuminati σχεδιάζει να εγκαταστήσει μαριονέτες πιστές στα αφεντικά τους στο Λονδίνο. Την προηγούμενη δεκαετία είδαμε τέτοιες «επαναστάσεις» στην Σερβία, την Γεωργία, την Ουκρανία, το Kyrgyzstan, την Μογγολία και αποτυχημένες στην Burma, το Iran και την Thailand. Τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και η «δημοκρατία» είναι πάντα τα προσχήματα των Illuminati , κοιτώντας πίσω στην Γαλλική και την Ρωσική «επανάσταση» !
Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει.
Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers.
Η νανοτεχνολογία και η νανοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.
Οι Περιθωριακοί στρατιωτικοί παίζουν με τον έλεγχο του καιρού και την Γεωμηχανική, χρόνια τώρα.
Η συχνότητα Schumann, είναι η ηλεκτρική ραδιοσυχνότητα της Γης. Στα τέλη του 19ου αιώνα που ο Νικολά Τέσλα εξηύρε το εναλλασσόμενο ρεύμα, ήταν οι 6 κύκλοι (Hz). Για αυτό καθόρισε την συχνότητα του ρεύματος στους 60Hz, δηλαδή αρμονική. Στην Ευρώπη χρησιμοποίησαν τους 50Hz για να είναι δυσαρμονική η επίδραση στους ανθρώπους και την φύση (μη μου πείτε Γιατί Άραγε? είναι αυτονόητο).
Ο λόγος απλός, έθιγε με συνοπτικό τρόπο, θέματα και καταστάσεις τις οποίες οι επικυρίαρχοι (οι διάφορες φυλές ανάμεσά μας με ξένο dna) του πλανήτη και οι υπηρέτες τους (υβρίδια και άνθρωποι) δεν θέλουν να φθάσουν στην αντίληψη των προβάτων, των ανθρώπων ήθελα να πω. Για να εξουδετερωθεί το θέμα, έφθασε και στο χαζοκούτι, όπου φυσικά θάφτηκε, όπως και τα άρθρα μας για το Γεωπαθητικό Στρές και για το του τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο του Ντένβερ ! ΔΙΆΒΑΣΕ ΕΔΩ
Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, αντίδοτα!
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για επιστημονικούς σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό (εικ.1 και εικ. 1Α) που αφήνουν πίσω τι είναι; (εικ 1Β και 1C). Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας. Πώς πάτε από αλλεργίες, ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
…Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως στρέφονται στα φυσικά προϊόντα υγείας (διατροφικά συμπληρώματα και βότανα). Όσο περισσότερα φυσικά προϊόντα υγείας χρησιμοποιούν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερα φάρμακα αγοράζουν. Οι φαρμακευτικές εταιρείες φοβούνται αυτή τη στροφή του κόσμου και έχουν αποφασίσει τον περιορισμό των φυσικών προϊόντων υγείας. Το Codex Alimentarlus είναι ένα έξυπνο μέσο για την προστασία των φαρμακευτικών εταιρειών από την απώλεια εισοδημάτων που προκαλεί η στροφή του κόσμου στα φυσικά προϊόντα υγείας. Το Codex Alimentarius αποτελεί το μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού… !!!
Ο Κίσσινγκερ, στενός συνεργάτης του Nixon, ο οποίος γαλουχήθηκε από τους Rockefeller, κατάρτισε το επονομαζόμενο: Σημείωμα Μελέτης Εθνικής Ασφάλειας ( National Security Study Memo ), στο οποίο επεξεργάστηκε λεπτομερώς το σχέδιό του για την πληθυσμιακή μείωση. Σε αυτό το σημείωμα στοχοποιεί συγκεκριμένα 13 χώρες: Μπάγκλα- Ντες, Βραζιλία, Κολομβία, Αίγυπτο, Αιθιοπία, Ινδία, Ινδονησία, Νιγηρία, Πακιστάν, Τουρκία, Ταϊλάνδη και Φιλιππίνες. Το όπλο που θα χρησιμοποιούταν ήταν η τροφή. Ακόμη και αν υπήρχε λιμός η τροφή θα χρησιμοποιούταν για να επηρεάσει τη μείωση του πληθυσμού. Υπάρχει η εξής ηχογραφημένη δήλωση του Κίσσινγκερ:
«Έχοντας τον έλεγχο του πετρελαίου, ελέγχεις τα έθνη.
Έχοντας τον έλεγχο της τροφής, ελέγχεις τους ανθρώπους»
- Τι σχέση έχουν τα chemtrails με τα καύσιμα που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια?
- Τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στα δηλητηριώδη πρόσθετα των καυσίμων και στην έξαρση καινούριων ασθενειών που παρατηρούνται στους πληθυσμούς και οι οποίες δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο?
-Γιατί εφόσον τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, οι αρμόδιοι επιτρέπουν να συνεχίζεται η κατάσταση?
Τελικά, έχουμε γίνει πιο δημοφιλή πειραματόζωα απ ότι τα άτυχα ποντίκια….

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....