11/1/16

ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ :Βρήκαν νέο κόλπο να ξεγελούν τον κόσμο
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ:Αυτή είναι η νέα απάτη με θύματα συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας-Τι πρέπει να κάνετε αν σας καλέσουν…

Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό:

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!

Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση. Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα
από μια εταιρία με αριθμό 54300, μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 ευρώ το καθένα!

Προωθήστε το μήνυμα σε όσους περισσότερους μπορείτε!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν κάποιος σας καλέσει στο κινητό από +375602605281,+37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375, ή 371. Κάνοντας ένα «κουδούνισμα» και μετα το κλείνουν, αφήνοντας έτσι μια αναπάντητη κλήση ή μήνυμα. Αν καλέσετε μετά έναν από αυτούς τους αριθμούς που σας άφησαν αναπάντητη κλήση θα χρεωθείτε 15 – 30 $ και μπορούν να αντιγράψουν τη λίστα επαφών σας σε 3 sec. Αν έχετε στο τηλέφωνό σας τραπεζικά ή τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, μπορούν να τα αντιγράψουν πάρα πολύ εύκολα. 375 είναι ο κωδικός από τη Λευκορωσία και το Αφγανιστάν. 371 είναι ο κωδικός για τη Λετονία… Μην απαντήσετε ή μην καλέσετε πίσω.

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ