3/8/11

ΒΟΛΕΎΟΝΤΑΙ ΟΙ .......... ΒΟΛΕΥΤΕΣ


Μπορεί ο Φίλιππος Πετσάλνικος να ανακοινώνει περικοπές στους μισθούς και τα επιδόματα των βουλευτών, αλλά στην ουσία προκύπτει πως τα χρήματα που μπαίνουν τελικά στις τσέπες των βουλευτών είναι σχεδόν τα ίδια. Και πως γίνεται αυτό; Απλά, μέσω των επιτροπών και των υποεπιτροπών που συνεδριάζουν δυο και τρείς φορές έτσι ώστε να συμπληρώνεται το εισόδημα από την αποζημίωση που παίρνουν από τις επιτροπές. Για παράδειγμα, σήμερα συνεδριάζουν δυο επιτροπές με το ίδιο αντικείμενο και τους ίδιους καλεσμένους. Νισάφι πια…

1.    Ώρα 9.30΄ – Αίθουσα Γερουσίας
Η ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Τρόπος λειτουργίας της Υποεπιτροπής και συζήτηση για τους φορείς που θα κληθούν να ενημερώσουν την Υποεπιτροπή για το Φάρμακο και τα αναλώσιμα στο χώρο της Υγείας.
Στην Υποεπιτροπή θα παραστούν οι κ.κ. Απόστολος Μίγκας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας και Μιχαήλ Κακούρος μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.


4. Ώρα 11.00΄ – Αίθουσα Γερουσίας
Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, σχετικά με την τροπολογία που αφορά στη φαρμακευτική πολιτική.
Στην Επιτροπή θα παραστούν οι κ.κ. Απόστολος Μίγκας, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας και Μιχαήλ Κακούρος μέλος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας.

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ