28/5/10

Πρώτη δημοσίευση: 28.05.2010

Δεν κάνει πίσω η ΔΕΗ και ζητάει από τους πολίτες να πληρώσουν έως και 105% ακριβότερο το ρεύμα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο.
Την ώρα που η ΔΕΗ ανακοινώνει κέρδη 257,5 εκατομμύρια ευρώ, επιμένει να ζητάει αυξήσεις που θα γονατίσουν για άλλη μια φορά τα νοικοκυριά.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ έβαλε και πάλι στο τραπέζι το θέμα της απελευθέρωσης των τιμολογίων που θα σημάνουν αυξήσεις-φωτιά για τα νοικοκυριά.
Μάλιστα με αφορμή τις πιέσεις από Ε.Ε. και ΔΝΤ για... λιγότερο κράτος ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης ζητά να σταματήσει η επέμβαση του κράτους στα τιμολόγια.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ…….
ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ; ΠΑΝΕ ΜΕΤΟΧΟΙ ΝΑ ΚΑΡΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ………ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 3-4 ΝΑ ΠΗΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΠΛΑ ΤΡΕΛΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΜΑΛΛΟΝ..ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ; ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ……….. ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ……….

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....