22/5/10

ΣΤΑ ΜΟΥΓΚΑ............

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΣΑΓΚΡΕΟΙ …………………………………… ΤΟ ΣΟΪ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ…….. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ……….ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΠΑΣΟΚΑΡΙΟΙ ….

Όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τους 36 νεοπροσληφθέντες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, όλοι είναι συγχωριανοί της υφυπουργού εκ των οποίων 9 από αυτούς είναι συγγενείς της.(!) Προσέξτε…
Μιλάμε για νεοδιορισθέντες τη στιγμή που η Ελλάδα περνάει τον παθό της τον τάραχο!...Η λίστα της ντροπής:

Τζάκρης Νεοκλής-ξάδελφος, Καραμούζα Πολυξένη - ξαδέλφη, Ναίτ Ηλιάδου - ξαδέλφη, Στόγιος Γεώργιος - ξάδελφος, Τομπάζη Μαρία - συγγενής, Τσιαφτάνη Χριστίνα - ξαδέλφη, Βλαδίτση Χρυσάνθη - ξαδέλφη, Δούλη Ευαγγελία - ξαδέλφη, Τζάκρη Βασιλική - ξαδέλφη.

Είναι πραγματικά εξωπραγματικό πώς είναι δυνατόν να προσλαμβάνουν φίλους, ξαδέλφους, γείτονες κλπ. τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στον γκρεμό.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για το Μουσείο Πέλλας αναρτήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού στις 7 Απριλίου του 2010.
Η ιστορία είναι μεγάλη, αλλά το θέμα είναι ότι η κα Τσαγκρή "έχωσε" στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγχωριανούς της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της.
Καθαρά ρουσφέτια, τρελές καταστάσεις.
http://karatzova.blogspot.com/2010/05/36.html

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ