3/7/11

Γερμανική "επίθεση" φιλίας προς την Ελλάδα..ΤΙ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ … ΣΟΒΑΡΑ ;







«Oύτε κατά διάνοια, η Ελλάδα εκτός ευρώ και Ευρώπης», δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής...Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε.

ΟΡΕ ΣΕΙΣ .....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ …

Σημειώνει δε ότι ουδέποτε σκέφτηκε την αποχώρηση ή αποβολή της Ελλάδας
από την ευρωζώνη, διερωτώμενος «πώς θα μπορούσα να μην θέλω στην Ευρώπη μια από τις κοιτίδες του ευρωπαϊκού πολιτισμού;». 
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ; ΤΩΡΑ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ;
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζει πως «το καλό φάρμακο έχει τις περισσότερες φορές πικρή γεύση».

ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ….. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ

Αφήνει αιχμές για τη στάση της ΝΔ και του κ. Σαμαρά λέγοντας ότι «του αναγνωρίζω το δικαίωμα της διαφορετικής άποψης, αλλά έχω το δικαίωμα να μην αποδεχθώ την άποψή του και να προειδοποιώ για τους κινδύνους που θα προκύψουν από τυχόν απόρριψη των μεταρρυθμίσεων».

ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ …Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…

Αναγνωρίζει ότι υπήρξαν υπεροπτικές δηλώσεις Γερμανών πολιτικών για την Ελλάδα που ήταν άτοπες και πως πολλά ελληνικά πλακάτ κατά Γερμανών άφησαν πικρή γεύση.

ΕΑΝ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΓΛΥΚΑΘΕΙΤΕ … ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ….. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΟ ΦΑΪ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ….

Πάντως τονίζει ότι δεν μπορεί να καταπολεμηθεί το χρέος με νέα χρέη αλλά μόνο με δημοσιονομική πειθαρχία και μεταρρυθμίσεις. 

ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ……. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ … !!!

Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας, προτείνει ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων
«Η Ελλάδα μπορεί να καταστεί στρατηγικός εταίρος της Γερμανίας στο ενεργειακό πεδίο. Είναι μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστούμε και να επενδύσουμε πολλά δισ. ευρώ στη χώρα σας, όπου ο ήλιος είναι άφθονος», δηλώνει στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος των Γερμανών βιομηχάνων Χανς Πέτερ Κάιτελ.

ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΕΤΕΡΟΣ ΕΝΝΟΕΙ 10 %  Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 90% ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ… !!!

Ο δρ Κάιτελ επισημαίνει πως μετά το τέλος της χρήσης της πυρηνικής ενέργειας στη Γερμανία, πρέπει η χώρα να βρει άλλες ενεργειακές διεξόδους.

ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ …ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ , ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ…. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ….. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΤΙΜΗ …ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΡΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ….ΑΛΛΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ……Η ΧΡΥΣΟ …ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ……ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 520 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.  ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ …..

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....