23/7/11

Πέθανε η Εϊμι Γουαινχάουζ



Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε σήμερα η Αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουαινχάουζ.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky News και επικαλούνται τα διεθνή πρακτορεία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το πτώμα μιας 27χρονης κοπέλας το οποίο αναγνωρίστηκε ως αυτό της γνωστής καλλιτέχνιδας σε διαμέρισμα στο Camden Square στα βόρεια του Λονδίνου. Ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα αίτια του θανάτου της και ο εκπρόσωπός της δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.
Η 27χρονη σταρ είχε απασχολήσει πολλές φορές το διεθνή τύπο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.Φέτος, μάλιστα, επρόκειτο να εμφανιστεί και στη χώρα μας στο πλαίσιο του Ejekt Festival αλλά ματαίωσε την συναυλία της τελευταία στιγμή.
Γεννημένη στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983  στο Σάουθγκειτ του Λονδίνου από οικογένεια με μουσική παράδοση στη τζαζ απέκτησε την πρώτη της κιθάρα  στην ηλικία των δεκατριών, και άρχισε να γράφει μουσική ένα χρόνο μετά.
Έχει κερδίσει πολλά βαβεία μουσικής και έγινε ίνδαλμα για πολλές καλλιτέχνιδες της σόουλ. Το 2006 με το προφητικό άλμπουμ της "Back To Black", προτάθηκε για έξι βραβεία Γκράμι κερδίζοντας τα πέντε κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά.
Το 2007 κέρδισε και ένα βραβείο Brit αυτό της Καλύτερης Βρετανίδας Γυναίκας Καλλιτέχνιδας, ενώ είχε προταθεί επίσης για το βραβείο Καλύτερου Βρετανικού Άλμπουμ.
Επίσης έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείο Ιvor Novello. Η πρώτη ήταν το 2004 στην κατηγορία  "Καλύτερο Εναλλακτικό Τραγούδι" (σε μουσική και στίχους) για το "Stronger Than Me", η δεύτερη το 2007 για την ίδια κατηγορία με το "Rehabκαι η τρίτη το 2008 στην κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι" για το τραγούδι "Love Is A Losing Game".

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....