7/7/11

Γιάφκα στην Νίκαια με σημαίες του UCK και προκηρύξεις με ανθελληνικά συνθήματα.

Εξάρθρωση σπείρας κακοποιών στη Νίκαια από την ομάδα Δ.Ι.ΑΣ


Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ και της Ασφάλειας Νίκαιας όταν εισήλθαν στην γιάφκα της σπείρας των ληστών αλβανικής  καταγωγής, αντικρίζοντας σημαίες του UCK ,της Κοσοβάρικής οργάνωσης  δηλαδή , και προκηρύξεις με ανθελληνικά συνθήματα.  Στο κρησφύγετο της σπείρας  επί της οδού Κονδύλη 107 βρέθηκαν μαζί με   κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και όπλα τύπου Καλασνίκοφ καθώς  και πιστόλια με τα απαραίτητα πυρομαχικά.
Όλα άρχισαν το πρωί της Πέμπτης όταν άνδρες της Ομάδας Δ.Ι.ΑΣ  κατά την διάρεκια ελέγχου
σε αυτοκίνητο  επί της οδού Μπελογιάννη, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα βρέθηκαν κοσμήματα. Οι ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Νίκαιας όπου και ανακρίθηκαν . Οι τρείς ύποπτοι τελικά υπέδειξαν το κρησφύγετο τους.
Τα κοσμήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα είχαν κλαπεί από οικία στην Πεντέλη προ ολίγων εβδομάδων. Η αξία των κλοπιμαίων  ανέρχεται σε 200.000 ευρώ σύμφωνα με την Αστυνομία. Η έρευνα για τις διασυνδέσεις τις σπείρας συνεχίζονται.
ζούγκλα του Μάκη 

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....