9/7/11

Άγνωστα αντικείμενα πλησιάζουν τη Γη;




Ένα σμήνος άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων ισχυρίζονται ότι εντόπισαν ερευνητές του SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) πολύ κοντά στο ηλιακό σύστημα με κατεύθηνση προς την Γη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα conspiracy channel.

Το ζήτημα είναι ότι το SETI κλείνει λόγω περικοπής εξόδων και ορισμένοι ερευνητές καταγγέλλουν ότι το θέμα είναι πως το κλείνουν ακριβώς επειδή εντόπισε τα αντικείμενα που κινούνται προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας

Τα αντικείμενα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, βρίσκονται πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα, και έχουν ένα πολύ εντυπωσιακό μέγεθος: περίπου 240 χλμ. και 50-80 χλμ. πλάτος.

Οι Ειδικοί του SETI ήταν σαφείς: «Αυτά τα αντικείμενα είναι γνωστά στη NASA εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, και είναι πραγματικά. Ωστόσο, η NASA δεν θέλει να ενημερώσει το κοινό. Αυτά τα ξένα σκάφη κινούνται προς τη Γη, και οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν».

Για να δείτε τα σκάφη μπείτε στο Sky-map.org -διαδραστικός χάρτης του ουρανού- και δώστε τις ακόλουθες συντεταγμένες στο πεδίο αναζήτησης:

19 25 12 -89 46 03 - το πρώτο μεγάλο πλοίο

16 19 35 -88 43 10 - το δεύτερο μεγαλύτερο πλοίο

02 26 39 -89 43 13 - κυκλικό αντικείμενο


(ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ  .Γ......Ε     ΚΑΙ ΠΑΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦ...........) ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΉΣΕΩΣ 



Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....