4/7/11

ΞΕΦΤΙΛΟΚΟΛΟΤΟΥΜΠΙΣΜΟΙ
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ κ.ΑΥΤΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ    ΛΑγΟΣ   ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΛΕΕΙ… ΠΗΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΑΝΩ (ΕΝΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΕ) ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ…   ΠΗΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ….  ΤΟ ΙΔΙΟ…….ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...!!! ..  Ο κ.ΑΥΤΙΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΠΙΟΥΝΟΥ  ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ …..ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ …..ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ… !!! ΑΛΛΑ .
.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ….. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ … ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ …. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ …ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο κ.ΑΥΤΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ... .ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1  ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…!!!  ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ …ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΔ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ  ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ….ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΙΑ …..Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ …..ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ..ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ….κ.ΑΥΤΙΑ …ΜΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΔΕΣ ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΕΣ …..ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΣΑΛΙΑ  ΠΡΩΪ ΠΡΩΪ κ.ΑΥΤΙΑ …….ΝΤΡΟΠΗ κ.ΑΥΤΙΑ…!!!ΘΑ  ΜΕ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΔΕΙΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ….ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ …ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΠΟΤΑΚΙ ΕΙΤΕ ΣΕ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ»…..ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ...!!!!

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ