23/6/11

Ή ΨΕΥΤΗΣ Ο ΕΝΑΣ .... Η΄ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣΉ ο Βενιζέλος λέει ψέματα, ή ο Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να είναι υπουργός!


Όταν ο Παπακωνσταντίνου με το γνωστό επηρμένο του υφάκι, έβγαινε και έλεγε διάφορα, ήταν αμετροεπής. Επικαλούνταν την τρόικα χωρίς να έχει μιλήσει μαζί της, χωρίς να την έχει ενημερώσει!
Ή ο Βενιζέλος λέει ψέματα, ή ο Παπακωνσταντίνου δεν μπορεί να είναι υπουργός! 
Αυτά βρήκα και προσπαθώ να τα συμμαζέψω... Δεν είχε συμφωνηθεί τίποτα και στο Eurogroup ήταν έξω φρενών...

Αυτά ή περίπου αυτά είπε σήμερα στον ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ ο νέους υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλοςδημοσιοποιώντας την πλήρη αδυναμία του προκατόχου του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στον χειρισμό του θέματος.

Ο Ευ. Βενιζέλος, χωρίς καμιά αμφιβολία, αποδόμησε πλήρως την εικόνα που πάλευε να κτίσει για τον εαυτό του ο Γ. Παπακωνσταντίνου. Τι είπε με δυο λόγια; Ότι όταν ο Παπακωνσταντίνου με το γνωστό επηρμένο του υφάκι, έβγαινε και έλεγε διάφορα, ήταν αμετροεπής. Επικαλούνταν την τρόικα χωρίς να έχει μιλήσει μαζί της, χωρίς να την έχει ενημερώσει!

Το ζήτημα δεν μπορεί να σταματήσει εδώ:
Αν ο Βενιζέλος λέει ψέμματα, ο Παπακωνσταντίνου οφείλει να τον διαψεύσει δημοσίως για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Αν όμως ο Βενιζέλος λέει αλήθεια, ο Παπακωνσταντίνου
δεν μπορεί να είναι υπουργός της Κυβέρνησης, λόγω ανικανότητας ή εγκληματικής επιπολαιότητας- διαλέγετε και παίρνετε.
Και αν ο Πρωθυπουργός επιμείνει να τον προστατεύει, οφείλει ο ίδιος να αντιληφθεί ότι... δεν βρέχει- οι σύντροφοί του τον φτύνουν, με την πολιτική διάσταση του όρου πάντα...


http://www.newpost.gr

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ