17/6/11

Τον πλήρη έλεγχο της Δικαιοσύνης επιδιώκει ο ΓΑΠ


ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ Η ΘΗΤΕΊΑ ΤΟΥ ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΏΝ ΤΟΥ....!!!

Τον πλήρη έλεγχο της Δικαιοσύνης επιδιώκει ο ΓΑΠ με την υπουργοποίηση του Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, γεγονός που προοιωνίζεται σκληρές κόντρες με την ηγεσία της. Ο Χ. Καστανίδης ακολούθησε μία ήπια τακτική γνωρίζοντας τις ευαισθησίες του προέδρου και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και της πλειοψηφίας των αρεοπαγιτών, όσον αφορά τις σχέσεις της δικαστικής και της εκτελεστικής εξουσίας.
Αντίθετα ο Μ. Παπαϊωάννου ως πρόεδρος της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας της Βουλής «κατόρθωσε» να βάλει το κοινοβούλιο να τσακώνεται
με την δικαιοσύνη. Ο Παπαϊωάννου ξεκίνησε μία διαδικασία ενημέρωσης της επιτροπής από όλα τα δικαστικά σώματα, οι ηγεσίες των οποίων (θέλοντας και μη) «παρέλασαν» από την επιτροπή.
Όμως τόσο ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Καλαμίδας, όσο και ο εισαγγελέας κ. Τέντες αρνήθηκαν να προσέλθουν. Ο κ. Καλαμίδας σε επιστολή του εξήγησε ότι «δεν πρέπει να προσέλθω ενώπιον της Επιτροπής και καθήμενος ενώπιον των βουλευτών – μελών της, να απαντώ επί παντός θέματος, γιατί δεν συνάδει με το κύρος του θεσμού που εκπροσωπώ». Το ίδιο έπραξε με έγγραφό του και ο κ. Τέντες. Ο Μ. Παπαϊωάννου εξέφρασε την λύπη του και την ανησυχία του, αλλά τώρα καλείται να συνεργαστεί με εκείνους που είχε δημοσίως τσακωθεί.
 ΑΝΤΙ NEWS

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....