23/6/11

Αναζητείται Ιερόν Τέρας



Όλοι οι οικονομικοί συντάκτες τουλάχιστον οι περισσότεροι , ακόμα και ο καθηγητής του ΓΑΠ στην Αμερική επιμένει ότι πρέπει να κάνει μια συμφωνία η Ελλάδα με του δανειστές τις για  να βρει μια  σωστή  λύση , που σίγουρα δεν είναι αυτή όπως αποδείχτηκε στο Μνημόνιο 1 αλλά και στο Μεσοπρόθεσμο ….είναι μια λανθάνουσα κατάσταση που κανείς στον κόσμο ολόκληρο δεν θα έκανε αυτό που  κάνει τώρα η κυβέρνηση  του ΠΑΣΟΚ .
Από τις ξένες εφημερίδες , αμερικανικές , ευρωπαϊκές , μέχρι τους καλύτερους έλληνες οικονομολόγους να διαβάσεις ,παντού όλοι μιλάνε για λάθος τακτική μιας  χώρας προς τις υποχρεώσεις τις.
 Αλήθεια ποιος έλληνας οικονομολόγος κύρους έχει βγει να υποστηρίξει το μνημόνιο και μάλιστα το μεσοπρόθεσμο ; Ούτε ο νεοφιλελεύθερος Μάνος ,ούτε καν ο παπαγάλος των τραπεζιτών Ανδριανόπουλος συμφωνεί με το όλο θέμα , φαντάσου… !!! .
 Έχουμε εδώ λοιπόν ένα φαινόμενο μοναδικό όπως πάρα πολλοί αναφέρουν, μοναδικό μάλιστα στον Κόσμο…!!!

Μέχρι τώρα είχαμε τον άνεργο ...
σε όλη του την ζωή άσχετο όπως απεδείχθη  εν πράξη υπουργό οικονομικών τον Παπακωνσταντίνου ό οποίος άγνωστο ποιους υπηρετούσε και ο οποίος καταβαράθρωσε την ελληνική κοινωνία με το αποσαθρωτικό  έργο του .
Αυτό  όμως υποτίθεται ότι τελείωσε με την έλευση του ιερού τέρατος του ΠΑΣΟΚ.
 Του Βαγγέλη Βενιζέλου .
Εδώ όμως αυτό που παρατηρούμε  είναι ότι και το ιερόν τέρας κάνει τα ίδια και απαράλλακτα  ανερμάτιστα  πράγματα του προκατόχου του …Πράγματα που κανένας οικονομολόγος και ειδικός επί του θέματος δεν εγκρίνει ως  πρέποντα ….!! Τίποτε  σοβαρό που τουλάχιστον έπρεπε να κάνει,  ιδίως ,  τώρα τον πρώτο καιρό της ανάληψης των καθηκόντων του …Τίποτε που να δείχνει το μέγεθος της υποτιθέμενης διαφοράς από τον μέχρι τώρα άνεργο και ανερμάτιστο  προκάτοχο του …!!! Τίποτε που να δικαιολογεί ότι είναι το «αντίπαλο » δέος του ΓΑΠ… Τίποτε από αυτά τα θρυλούμενα από τα παπαγαλάκια της καθημερινής  ενημερωτικής  τροφής των ΜΜΕ.
Η ίδια μπούρδα πάει σύννεφο…!!!  Καμιά κίνηση έστω εντυπωσιασμού για τους ιθαγενείς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ….
Αυτό που μπορεί κάποιος να σκεφτεί τουλάχιστον είναι ότι … Κάτι πολύ ….Μα πολύ σοβαρό συμβαίνει σε τούτη  την Πατρίδα… Κάτι που είναι πάνω από όλους και από όλα , κάτι που πολλοί το ξέρουν,  πάρα πολλοί το υποψιάζονται και αρκετοί δεν θέλουν να το πιστέψουν .
Όποιος καλόπιστος συνάνθρωπος λοιπόν και πατριώτης τούτης της γωνιάς της Γής , που η αγκαλιά της όμως ,  περικλείει σχεδόν όλο τον κόσμο , νομίζει ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία και να απαλλαχτεί η Ελλάδα  από αυτά τα βαρίδια,  πρέπει να καταλάβει ότι εάν αφεθεί να οδηγηθεί σαν πρόβατο στην σφαγή, τότε σφαγμένος δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε,  παρά να πουληθεί σαν κρέας στα σουπερ μάρκετ των γνωστών αγνώστων  αφεντικών του κάθε ΓΑΠ η Βενιζέλου .

 Ο Τρελόγατος 

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....