27/6/11

FINANCIAL TIMES : ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!



ΤΟ ΚΑΔΡΑΚΙ  ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ...!!!

Οι Ελληνες βουλευτές τίθενται ενώπιον ενός διλήμματος που συνιστά "πολιτική πρόκληση" και δεν θα έπρεπε ποτέ να τεθεί από την ΕΕ και το ΔΝΤ, καθώς η υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν θα επιφέρει τη σωτηρία της Ελλάδας, υποστηρίζει... αναλυτής της βρετανικής εφημερίδας, επισημαίνοντας ότι τα νέα μέτρα συνιστούν "οικονομικό βανδαλισμό". 

Με τον τίτλο "ίσως οι έλληνες βουλευτές πρέπει να ψηφίσουν "όχι"", ο επιφανής αναλυτής των Financial Times, Βόλφγκανγκ Μουνχάου, υποστηρίζει στο σημερινό φύλλο της βρετανικής εφημερίδας ότι η ελληνική βουλή, στην ιστορικότερη ψηφοφορία της σύγχρονης ιστορίας της, τίθεται αυτή την εβδομάδα ενώπιον ενός διλήμματος στο οποίο δεν θα έπρεπε να την έχει θέσει ποτέ η ΕΕ και το ΔΝΤ. Διότι, υποστηρίζει ο αναλυτής, το δίλημμα που τίθεται είναι, ή θα ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και θα διασωθεί η χώρα, ή θα καταψηφιστεί και η χώρα θα οδηγηθεί στην χρεοκοπία. Ομως, ο Βόλφγκανγκ Μουνχάου υποστηρίζει ότι ακόμη και να ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο η σωτηρία της χώρας δεν επιτυγχάνεται, και ως εκ τούτου, οι βουλευτές δεν θα έχουν απαντήσει στο δίλημμα εκπληρώνοντας το πατριωτικό τους καθήκον. Μεταξύ άλλων, ο αναλυτής σημειώνει ότι, τα νέα πρόσθετα μέτρα που επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, και τα οποία προκάλεσαν την οργή των πολιτών, αποτελούν "μια πολιτική πρόκληση και μια πράξη οικονομικού βανδαλισμού και [...] θα εκτροχιάσουν ολόκληρη τη διαδικασία επίλυσης της κρίσης".

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....