23/6/11

Η Ελλάδα θα σώσει πάλι τον κόσμο !!!


Θα πρέπει να γραφτεί στην ιστορία αυτή η περίοδος που περνάμε. Η μικρή Ελλαδίτσα έχει, λένε, μετατραπεί στον μεγαλύτερο οικονομικό τρομοκράτη του πλανήτη. Ακούει Ελλάδα ο Ομπάμα και… μαυρίζει από το κακό του.
Βλέπει η Μέρκελ εφιάλτες περί χρεοκοπίας της Ελλάδας και ξυπνά λες και την κυνηγούν οι Σοβιετικοί στην Ανατολική Γερμανία.
Άσε ο Σαρκοζί που φοβάται μήπως ένα ελληνικό μπουμ του πάρει την… Κάρλα Μπρούνι από κοντά του.
Οι Κινέζοι μίλησαν προχθές και είπαν ότι θα στηρίξουν την Ευρώπη αγοράζοντας ομόλογα. Οι Ιάπωνες άφησαν για λίγο τους δικούς τους εφιάλτες λόγω του σεισμού και ασχολήθηκαν με το ελληνικό πρόβλημα.
Την Τετάρτη το βράδυ ο
πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπεν Μπερνάνκι δήλωσε: «Η ελληνική οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει μια απειλή για τη σταθερότητα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, εάν δεν εξευρεθεί μία λύση». Και συνεχίζει: «Αν υπάρξει μία αδυναμία να επιλυθεί η κατάσταση αυτή, τούτο θα αποτελέσει απειλή για τα ευρωπαϊκά οικονομικά συστήματα, το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα και για την πολιτική ενότητα στην Ευρώπη».
Η ελληνική κρίση ήταν το βασικό θέμα της συνεδρίασης της FED. Ήταν επίσης βασικό θέμα στο Εκοφίν και θα είναι και πρώτο στη Σύνοδο Κορυφής Πέμπτη και Παρασκευή.
Έχουμε παντού την τιμητική μας δηλαδή, κρατάμε την τύχη του πλανήτη στα χέρια μας και δεν το ξέρουμε. Ακόμη και εκείνοι που δεν πιστεύουν ότι είμαστε ο ομφαλός της γης, πρέπει να αναθεωρήσουν. Η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ τα κατάφερε. Γίναμε το κέντρο του πλανήτη.
Και το θέμα είναι τώρα: μας κοροϊδεύουν ή εμείς είμαστε τα κορόϊδα;
Διότι από τη μια πώς να πιστέψουμε ότι σπεύδουν όλοι να μας σώσουν διότι φοβούνται ότι θα καταστραφεί η γη; Έχουμε γίνει κάτι σαν πυρηνική δύναμη που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον πλανήτη; Μήπως επιβεβαιώνουμε το «φαινόμενο της πεταλούδας;»
Από την άλλη, μήπως είναι μια προσπάθεια να μας πιάσουν κορόϊδα και να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε προκειμένου να σώσουμε τον… κόσμο;

ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙNEWS .GR

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....