24/6/11

Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ............. ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ .................ΣΕ ΛΙΓΟ  ΘΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ 


Έντονους φόβους εκφράζουν πλέον υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ότι πάμε σε εκλογές, καθώς δεν πρόκειται να περάσει το μεσοπρόθεσμο. Στις συζητήσεις μεταξύ τους μετά το ΚτΕ Οικονομικών και τα όσα είπε ο Ευ. Βενιζέλος αρκετοί βουλευτές ήταν έντονα προβληματισμένοι για το μέλλον. Ακόμη και "βενιζελικοί" βουλευτές έλεγαν "δεν μας τα λεει καλά ο Βαγγέλης", προφανώς συναισθανόμενοι ότι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν στους ψηφοφόρους τους την ανάγκη πρόσθετων φορολογικών επιβαρύνσεων. Ενώ "παπανδρεϊκοί" βουλευτές υποστήριζαν πως ο κ. Βενιζέλος "ή θα πετύχει ή θα κάνει ηρωική έξοδο".
Οι περισσότεροι βουλευτές ήταν σε κλίμα... κατάθλιψης και ένας εξ αυτών έλεγε: "Την 5η δόση θα την πάρουμε. Τι θα γίνει όμως με την 6η δόση; Τι άλλο θα ζητήσουν; Αν συνεχίσουμε έτσι, δύσκολα θα βρεθούν έστω και 151 να το ψηφίσουν". Ενώ υπουργός σχολίαζε με νόημα: "Ίσως να έχουμε εκλογές πολύ νωρίτερα από το Σεπτέμβριο...".

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....