11/6/11

ΝΔ 31% ΠΑΣΟΚ 27%


ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ...Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ     .....

ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Ο ΣΚΑΪ ΤΟΥ   ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ....ΟΧΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ....!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ....!!!
ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΟΓΟΝΟΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΡΕΛΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΔΡΩΝ ..ΑΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ 31% ΓΙΝΕΤΑΙ...!!!
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΌ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ 27% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( Η ΜΗ) ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΑΣΟΚ ...!!!!

Η έρευνα της Public Issue, που θα παρουσιαστεί αύριο στην «Καθημερινή της Κυριακής» και απόψε το βράδυ στο δελτίο του ΣΚΑΙ, καταδεικνύει ότι τοΠΑΣΟΚ υφίσταται δραματική φθορά ενώ για πρώτη φορά στις έρευνες που πραγματοποιούνται από τηνPublic Issue, φαίνεται να προηγείται η Nέα Δημοκρατία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την εν λόγω έρευνα προκύπτει ότι η Νέα Δημοκρατία θα λάβει σε τυχόν επικείμενες εκλογές το ποσοστό του 31%, ενώ αντίθετα το ΠΑΣΟΚ μόλις το 27%.
Αναλυτικότερα,
το Βαρόμετρο της Public Issue, τα ευρήματα της οποίας θα παρουσιάσει αναλυτικά η Καθημερινή της Κυριακής καταγράφουν πολλαπλές ανατροπές σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Public Issue Γιάννης Μαυρής.


«Είναι τέτοια τα στοιχεία που φαίνεται ότι κλείνει μία περίοδος της μεταπολίτευσης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαυρής, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Μαυρής έκανε λόγο για απόρριψη των κομμάτων και πολιτική μετατόπιση της κοινής γνώμης.

«Θα ενισχυθεί το κίνημα των ‘Αγανακτισμένων’. Πάνω από 2 εκατ. κινητοποιούνται πανελλαδικά» εκτίμησε. Η Public Issue έχει στο Βαρόμετρο ειδική ενότητα για τους «Αγανακτισμένους».

Για τις ιδιωτικοποιήσεις ανέφερε ότι υπάρχει διχασμός της κοινής γνώμης, με διαφοροποιήσεις κατά περίπτωση και φορέα, με την πλειοψηφία των πολιτών να τάσσεται πάντως κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος, δήλωσε ότι μία κυβέρνηση που είναι σε ελεύθερη πτώση και καταρρέει δεν μπορεί να θέτει εκβιαστικά διλήμματα. «Μπορεί να μετατραπεί το ερώτημα σε ψήφο διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης. Θα δημιουργηθεί τεράστια πόλωση» προειδοποίησε.

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ