17/6/11

ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ    Ο ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ  Ο ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,Ο ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , Ο ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗΣ  Ο  ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ,  Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΑ , Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, Ο ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΝΑΣΑ Ο ΕΙΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ & ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ . Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ , Ο ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ  ΓΝΩΡΙΖΩΝ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΙ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΛΑΪ ΛΑΜΑ ...ΑΑΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ....ΛΕΕΙ ....

Παραλήρημα του Βερέμη κατά Σαμαρά


Ο «διάσημος» από την εμπλοκή του στο ανιστόρητο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ «ιστορικός» Αθανάσιος Βερέμης, χτύπησε και πάλι.
Αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρό του τον Αντώνη Σαμαρά, και τους δημοσίους υπαλλήλους της χώρας μας.
Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας παραχώρησε συνέντευξη στο GR Reporter, όπου μεταξύ άλλων φαιδρών, όπως το ότι θα ήθελε να δει τον Στέφανο Μάνο στο νέο κυβερνητικό σχήμα(!), κάλεσε τους Έλληνες «να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες του λαϊκισμού, να δουν τη πραγματικότητα, και να βοηθήσουν στο να ξεπεραστεί η κρίση».
Φυσικά, όπου σειρήνες του λαϊκισμού, ο καθηγητής εννοεί τον Αντώνη Σαμαρά, τον μόνο δηλαδή πολιτικό αρχηγό, που από την αρχή ερμήνευσε τη δεινή πραγματικότητα του μνημονίου, και πόνταρε πολιτικά, και όχι μόνο,  στην επιτυχή αντιμετώπισή του.

Όπως αναφέρει ο Βερέμης,
η Ευρώπη δεν χρειάζεται αναδιαρθρώσεις, και αυτά που λέει ο Σαμαράς είναι απλά  κούφιες υποσχέσεις, για να ξεγελαστούν οι ψηφοφόροι. Όσον αφορά στην άρνηση του προέδρου  της ΝΔ να συναινέσει στα φληναφήματα του Παπανδρέου, ο Βερέμης σημειώνει πως είναι σαν να λέει ο Σαμαράς : «Δεν μετέχω στη κυβέρνηση αν ο Θεός δεν μου δώσει τις δέκα εντολές».
Απαντώντας στο  ποια ονόματα θα ήθελε να δει σε μια νέα κυβέρνηση, αναφέρει τον Λουκά Παπαδήμο, τον Αλέκο Παπαδόπουλο, και τον … Στέφανο Μάνο! Αυτή λέει «θα ήταν μια αξιόπιστη κυβέρνηση, και ότι πρέπει για το μέλλον της Ελλάδας». Μνησθητί μου Κύριε…
Στη συνέχεια εκτός από τον Σαμαρά, που τον χαρακτήρισε απεγνωσμένο και ικανό να υποσχεθεί τα πάντα ως λαϊκιστής, και πως στη θέση του θα ντρέπονταν, και πως αν ήταν πατριώτης θα στήριζε τον ΓΑΠ, και πως οι πράξεις του δεν κάνουν καλό στην Ελλάδα, και, και, και…, ο καλός καθηγητής έβαλε στο στόχαστρο και τους δημοσίους υπαλλήλους, ένα 25% των οποίων θα πρέπει οπωσδήποτε  να απολυθεί, για να σωθεί η πατρίδα, όπως λέει!
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «… ο δημόσιος τομέας της χώρας μας είναι γεμάτος άχρηστους. Όλες αυτές οι κρατικές επιχειρήσεις βλάπτουν τα δημοσιονομικά της χώρας μας, και οι διευθυντές τους, εισπράττουν βασιλικούς μισθούς… τα συνδικάτα θεωρούν πως χάνουν τα προνόμιά τους, και έχουν βάλει σκοπό να σύρουν την Ελλάδα στο γκρεμό. Και θα το κάνουν…».

Strange Attractor

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ