9/6/11

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ 156 ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ  ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ............
Και επίσημα δόθηκε το «πράσινο φως» για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το οποίο κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, που ηγούνταν (!!! ) του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου, επεσήμανε και πάλι την ανάγκη να υπάρξει συνεννόηση, ενώ προανήγγειλε την αξιοποίηση τεχνοκρατών σε «καίριους τομείς».
Ο κ. Παπανδρέου, αν και τόνισε ότι θα επιχειρήσει να επιτύχει τη μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία, ξεκαθάρισε ότι δεν επιδιώκει την πλειοψηφία των 180 βουλευτών.
«Ακόμη και τώρα έως την ψήφισή του (του Μεσοπρόθεσμου) θα απευθύνω πρόταση διαλόγου και συνεργασίας στα άλλα κόμματα, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας» φέρεται να ανέφερε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.
Αναφερόμενος στη Ν.Δ., ο κ. Παπανδρέου είπε ότι από τη στιγμή που «συμφωνούμε στους στόχους, δεν έχουμε ταμπού να συζητήσουμε τους τρόπους για να συνδιαμορφώσουμε το Πρόγραμμα».



ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΛΕΕΙ .................ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ  ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ..............

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....