9/6/11

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ....Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΓΚΑ...!!!


Ένα άκρως αποκαλυπτικό βίντεο «ελευθερώθηκε» πριν τρεις μέρες στο διαδίκτυο και ήδη έχει 20.000 views! Πρόκειται για ένα μοντάζ του κ.Δημήτρη Σαββαϊδη που αποτελεί μια συρραφή απόψεων που θάβονται από τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Απόψεων Οικονομολόγων , Συνταγματολόγων και δημοσιογράφων που «φωνάζουν» εδώ και καιρό αλλά ουδείς τους ακούει!

Στο βίντεο αυτό τίθεται το θέμα της Τράπεζας της Ελλάδος (που όσοι δεν το γνωρίζουν είναι … ιδιωτική) και του ρόλου που διαδραμάτισε στην Ελληνική Κρίση Χρέους αλλά και παλιότερα!

Προσωπικά (Αdalis .gr)μπορεί να μην συμφωνώ με όλες τις απόψεις ή τις πτυχές που εκφράζονται στο συγκεκριμένο βίντεο, αλλά φίλες και φίλοι ΠΡΕΠΕΙ και ΑΞΙΖΕΙ να το δείτε !!!

Βρείτε λοιπόν 55 λεπτά χρόνου, καθίστε αναπαυτικά και δείτε το! Πρόκειται για μια σπάνια δουλειά που θα σας προβληματίσει και θα οδηγήσει την σκέψη σας μακριά από τα μονοπάτια που η παντοκρατορία των παραδοσιακών ΜΜΕ επιχειρεί να οδηγήσει τους Ελληνες!

Και κυρίως θα γίνετε μάρτυρες ενός ιστορικού Ντοκουμέντου, σχετικά με το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της χώρας μας και που την οδηγούν οι τοκογλύφοι και οι σύγχρονοι χρυσοθήρες!

Είμαστε σίγουροι ότι ανεξάρτητα αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις επι μέρους πτυχές του ζητήματος , όταν θα τελειώσει πραγματικά θα παραδεχτείτε ότι άξιζε ο κόπος και ο χρόνος που διαθέσατε!

Κόβει την ανάσα

Anuar Patjane Floriuk  Traveler Photo 2015 Πρώτο βραβείο είναι υποβρύχια φωτογραφία του που δείχνει δύτες να κολυμπούν κοντά σε μια φάλ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ