12/6/11

Και για να επανέλθουμε στο θέμα των εκλογών ...



Και για να επανέλθουμε στο θέμα των εκλογών που τόσο απασχολεί αρκετούς αναγνώστες μας:
Καταρχήν δεν γνωρίζω αν η τόση πίεση να ζητήσει εκλογές ξεκινά από την αγάπη για τον τόπο μας που καταστρέφει ο ΓΑΠ και η παρέα του, ή εκφράζει και τον ενδόμυχο πόθο ορισμένων “να ξεμπερδεύουμε με τον Σαμαρά“. Επειδή ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι χωρίς ισχυρή πλειοψηφία ο Σαμαράς όχι μόνο δεν θα εφαρμόσει το όραμά του για την εκ θεμελίων ανασυγκρότηση της Ελλάδος, αλλά θα συμβούν πολύ χειρότερα.
Η ορθότερη τακτική κατά την γνώμη μου είναι να αναγκάσει τον ΓΑΠ να παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει και να προκηρύξει αυτός εκλογές. Ο Σαμαράς δεν πρέπει να χρεωθεί την εκτόξευση των spreads στις διεθνείς αγορές, τις απειλές των δανειστών, τον πανικό των τραπεζών και τις νέες υποβαθμίσεις που θα ακολουθήσουν την προκήρυξη εκλογών. Αυτά πρέπει να τα χρεωθεί εκείνος που μας οδήγησε μέχρι εδώ. Εκείνος δηλαδή που μας έβγαλε από τις αγορές, μας υποδούλωσε στους «Μηχανισμούς Στήριξης» και μας έκανε εύκολους στόχους των κερδοσκόπων. Εκείνος πρέπει να πληρώσει το τίμημα της πολιτικής του και όλοι ξέρουμε πλέον ποιός είναι.
AΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ -FX ΣΤΟ ΑΝΤΙNEWS 

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....