12/6/11

Ο ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ... ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ




ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ  ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ  ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ; ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ

Επανήλθε στις προκλητικές δηλώσεις ο Θεόδωρος Πάγκαλος – ύστερα από την...κρίση σύντομη κρίση αυτογνωσίας που πέρασε – και αυτή τη φορά, υποστήριξε ότι «στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης». 


Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου του Σάββάτου, ο κ. Πάγκαλος κατά τη διάρκεια συνεδρίου στη Γενεύη, φέρεται να υποστήριξε ότι …
«στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης και αν υπάρχει έστω και ένας τότε θα πρέπει να του στήσουμε άγαλμα».

(ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΕΜΑΛ …!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ   ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ  ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ;  ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ….!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο κ.ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,  ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟ..ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ   ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ..!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ …  ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…!!!)

«Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι, ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος», σημείωσε χαρακτηριστικά.

(ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΕΠΗΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΔΙΑ- ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΙ,  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ …  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΖΑΚΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ…  ΟΠΩΣ Ο κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ «ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ » ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ..ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ…  ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ; ..ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ….ΤΟΝ κ.ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΤΟΝ κ.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ  ΤΟΝ κ.ΜΑΝΤΕΛΗ…   ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ κ.ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ κ.ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ , ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΕΕΕ ; ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ. ΠΑΓΚΑΛΟΥΣ  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ …!!! ΕΕΕ ….)

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα υπογράμμισε «ότι θα ήταν πολύ άσχημο για το μέλλον της χώρας μας και για την ιστορία να εξάγουμε το συμπέρασμα πως κάποιοι έκλεψαν τα χρήματα των Ελλήνων και αυτή είναι η αιτία της κρίσης».

(ΔΗΛΑΔΗ ,ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΤΑ ΛΕΟΠΑΡΝΤ ,ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ  ,ΤΑ ΦΑΡΔΙΑ ΒΑΓΟΝΙΑ  ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ,
ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΤΗΝ  ΖΗΜΕΝΣ, ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ , ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ,  ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ, ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ  ΙΝΤΡΑΚΟΜ …Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ  !!!  Ή ΟΙ κ.ΠΑΓΚΑΛΟΙ ; … ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  κ.ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΣΕΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ; ΕΕΕ ;; ΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΡΙΕΡΑ … !!!  ..ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΑ … !!!  ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ..!!!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ …ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ    ;  Ο ΛΑΟΣ …. ; ΕΚΤΟΣ  ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑ-ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ … ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΣΟΥ …!!!)

Μάλιστα, επεξηγώντας την γνωστή του φάση
«μαζί τα φάγαμε» τόνισε: «Το 70% των δαπανών του κράτους είναι για μισθούς και συντάξεις, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, γι’ αυτό είπα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε!»

( ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ  ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ …..!!! ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο Δ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΟΝ  ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ… !!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ… !!!  ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ; )

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η διαφθορά στο Δημόσιο, προέκυψε από τους πολίτες που πληρώνουν «γρηγορόσημο», για να κάνουν πιο γρήγορα τη δουλειά τους. Μάλιστα, ο ίδιος είδε τη γενικευμένη διαφθορά να έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης τετραετίας του Κώστα Σημίτη.

(ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ κ.ΠΑΓΚΑΛΟ ,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΤΕΘΕΤΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ .ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ  ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ,ΚΑΙ ΕΝΩ  ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΗΘΕΛΕ  3  ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ  ΕΔΩ  Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ «ΠΑΝΑΞΙΟΙ » ΕΙΧΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ ..! ΕΤΣΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ  Η ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ….!!! . )

«Υπάρχουν, άραγε, κάποιοι που δεν ανήκουν στο σύστημα; Για παράδειγμα, τα μικρά κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι αθώα;» διερωτήθηκε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

(ΑΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΤΕ κ. ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ …..ΑΥΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ … ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ…..κ. ΑΔΙΑ-ΜΟΡΦΩΤΕ  ΔΡΑΜΑ-ΤΙΚΕ ΤΥΠΕ …..ΕΣΥ  ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ……..κ. ΔΡΑΜΑ-ΤΙΚΕ ΤΥΠΕ ..) …..

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ,ΕΣΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΣΑΙ  ΣΕ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ….ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ …..

Ιστορίες για την γηραιά αρχόντισσα Καλλιθέα

Καλλιθέα είναι πολυπληθές νότιο προάστιο των Αθηνών και δήμος του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100....